MSZP: Tóth Csaba feddhetetlen

POLITIKA
2021 szeptember 22., 16:21
comments 16

Az Országos Előválasztási Bizottság elutasította Jakab Péter beadványát, a döntéssel „egyértelműen tisztázódott Tóth Csaba feddhetetlensége” - közölte az MSZP.

Jakab korrupciógyanú miatt kezdeményezett etikai vizsgálatot múlt héten az OEVB-nél Tóth Csaba zuglói MSZP-s képviselő ellen, aki Hadházy Ákossal versenyez az előválasztáson. Tóth akkor nyilatkozatban közölte, hogy „vagyonnyilatkozatom minden tényt és adatot hiánytalanul tartalmaz, nincs semmilyen eltitkolt vagyonom, minden vizsgálat elé nyugodt szívvel állok, elszámolni valója annak, azoknak van, akik nemtelen eszközökkel akarnak lejáratni”.

Az MSZP friss közleményében azt írja, bíznak abban, hogy „a Tóth Csaba körüli találgatások és alaptalan vádaskodások ideje lejárt, és a jövőben a demokratikus ellenzék jelöltjei egymás kölcsönös tiszteletben tartásával dolgoznak tovább közös célunkért: a kormányváltásért és egy demokratikus ország megteremtéséért”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.