MSZP: Tóth Csaba feddhetetlen

szeptember 22., szerda 16:21
16

Az Országos Előválasztási Bizottság elutasította Jakab Péter beadványát, a döntéssel „egyértelműen tisztázódott Tóth Csaba feddhetetlensége” - közölte az MSZP.

Jakab korrupciógyanú miatt kezdeményezett etikai vizsgálatot múlt héten az OEVB-nél Tóth Csaba zuglói MSZP-s képviselő ellen, aki Hadházy Ákossal versenyez az előválasztáson. Tóth akkor nyilatkozatban közölte, hogy „vagyonnyilatkozatom minden tényt és adatot hiánytalanul tartalmaz, nincs semmilyen eltitkolt vagyonom, minden vizsgálat elé nyugodt szívvel állok, elszámolni valója annak, azoknak van, akik nemtelen eszközökkel akarnak lejáratni”.

Az MSZP friss közleményében azt írja, bíznak abban, hogy „a Tóth Csaba körüli találgatások és alaptalan vádaskodások ideje lejárt, és a jövőben a demokratikus ellenzék jelöltjei egymás kölcsönös tiszteletben tartásával dolgoznak tovább közös célunkért: a kormányváltásért és egy demokratikus ország megteremtéséért”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt