Nőtt a részvétel az előválasztás második napján

POLITIKA
2021 szeptember 22., 10:33

72.804 fő adta le a szavazatát az ellenzéki előválasztáson kedden - derül ki az Országos Előválasztási Bizottság közleményéből. Nagyjából ötezerrel többen mentek el, mint az első napon.

Ilyen egy urna.
photo_camera Ilyen egy urna. Fotó: ATTILA KISBENEDEK/AFP

Szeptember 21-én kedden 69 336-an szavaztak valamelyik sátorban, míg 3 468 ember online adta le a voksát. A közlemény azt írja, „az online szavazni vágyók száma is dinamikusan növekszik. A videós azonosításra már több mint 104 ezer ember regisztrált az előválasztáson.”

Szombaton lett volna az előválasztás első napja, ám az informatikai rendszer összeomlása miatt csak hétfőn tudták elkezdeni. Az ellenzéki pártok szerint megtámadták a szervereiket, ezért feljelentést is tettek.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.