Kovács “Drótszőrű” Zoltán államtitkár megijedt a Ludwig Múzeum látogatóitól, hiába van puskája

Lezárt tartalom a Kör tagjainak MŰVÉSZET
2021 szeptember 23., 14:58
comments 10

Rég vártam úgy kifinomult magaskulturális eseményt, mint a Vadászati Világkiállítás szatellitkiállítását a Ludwig Múzeumban, melynek címe: „Hogyan lőjünk bepálinkázva tehenet a képviselőtársunk lovastanyáján a karámban” “Metafizikus áthatolás egy zebrán - történetek vadászatról, természetről”.

Igen, Semjén „Nem Vettem Észre, Hogy Ki Volt Kötözve” Zsolt miniszterelnök-helyettes és Kovács „Drótszőrű” Zoltán államtitkár közös hobbiprojektje, a világkiállítás a magyar magaskultúra egyik bástyájába is betette a lábát. Amit semmi sem illusztrált erőteljesebben, mint a tárlat meghívója, amiből kiderült, hogy egymás után mond nyitóbeszédet Fabényi Júlia, az ismert művészettörténész-kurátor-múzeumigazgató, a magyar kulturális élet egyik legelismertebb és legbefolyásosabb figurája és Kovács Zoltán államtitkár, az ismert borzzsigerelő és kultúrharcos.

„Abszolúte örömteli fejlemény” - gondoltam magamban - „főleg ha Kovács tökös lesz, és nem egyszerűen hasítottbőr vadászjelmezben jelenik meg a Ludwig közönsége előtt, mint eddig a Világkiállításhoz kapcsolódó összes esemény megnyitóján, hanem ezt még megfejeli azzal, hogy egy félig kizsigerelt, véres borzot is vonszol maga után.”

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt