Kovács “Drótszőrű” Zoltán államtitkár megijedt a Ludwig Múzeum látogatóitól, hiába van puskája

MŰVÉSZET
2021 szeptember 23., 14:58
comments 10

Rég vártam úgy kifinomult magaskulturális eseményt, mint a Vadászati Világkiállítás szatellitkiállítását a Ludwig Múzeumban, melynek címe: „Hogyan lőjünk bepálinkázva tehenet a képviselőtársunk lovastanyáján a karámban” “Metafizikus áthatolás egy zebrán - történetek vadászatról, természetről”.

Igen, Semjén „Nem Vettem Észre, Hogy Ki Volt Kötözve” Zsolt miniszterelnök-helyettes és Kovács „Drótszőrű” Zoltán államtitkár közös hobbiprojektje, a világkiállítás a magyar magaskultúra egyik bástyájába is betette a lábát. Amit semmi sem illusztrált erőteljesebben, mint a tárlat meghívója, amiből kiderült, hogy egymás után mond nyitóbeszédet Fabényi Júlia, az ismert művészettörténész-kurátor-múzeumigazgató, a magyar kulturális élet egyik legelismertebb és legbefolyásosabb figurája és Kovács Zoltán államtitkár, az ismert borzzsigerelő és kultúrharcos.

„Abszolúte örömteli fejlemény” - gondoltam magamban - „főleg ha Kovács tökös lesz, és nem egyszerűen hasítottbőr vadászjelmezben jelenik meg a Ludwig közönsége előtt, mint eddig a Világkiállításhoz kapcsolódó összes esemény megnyitóján, hanem ezt még megfejeli azzal, hogy egy félig kizsigerelt, véres borzot is vonszol maga után.”

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.