Közel 62 ezren szavaztak szerdán az ellenzéki előválasztáson

POLITIKA
2021 szeptember 23., 07:03

Az Országos Előválasztási Bizottság csütörtök reggeli közleménye szerint szerdán 61708 fő szavazott az ellenzéki előválasztáson.

Az első három napon valamivel több mint 200 ezer ember adta le a szavazatát. Az előválasztás jövő kedd estig tart.

Szerdán 57806-an szavaztak személyesen és 3902-en online.

Az online szavazásra továbbra is nagyon hosszú a várakozási idő. A szervezők igyekeznek még több embert beállítani, akik a webkamerás szavazást intézik, de az erőforrások szűkössége miatt arra kérnek mindenkit, hogy aki csak teheti, az inkább személyesen szavazzon. A helyszíneket és a sátrak nyitvatartási időpontjait itt lehet megnézni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.