Az európai szervezett bűnözés egyik központjába költözhetnek Orbán Ráhelék

Lezárt tartalom a Kör tagjainak bűnügy
2021 szeptember 24., 13:57
comments 4

A magyar turizmus egyik legbefolyásosabb figurája, illetve a magyar ingatlanpiac egyik vezető szereplője elhagyja az országot - írta meg a valószerűtlen hírt a Blikk, amely azt is tudni véli, hogy a legnagyobb gyereküket egy marbellai iskolába íratták be. A meg nem erősített információk mellett annyi bizton állítható, hogy a miniszterelnök lánya a LinkedInen a tengerparti várost adta meg lakóhelyeként.

„Orbán Ráhel, a férje, Tiborcz István és három gyermekük, Alíz, Adél és Bertalan a hangulatos dél-spanyol településen élnek, ahol családias apartmanok és andalúz stílusban épített házak sorakoznak” - írja a Blikk, de az andalúz turistaparadicsomnak van egy sötét oldala is.

Ahol a maffiák találkoznak

Köztudott, hogy milliárdos maffiózók szívesen töltik idejüket az olasz, francia és spanyol tengerpartokon. De Marbellán ennél többről van szó. A terrorizmusra és szervezett bűnözésre szakosodott spanyol titkosszolgálat (CITCO) adatai szerint a Costa del Sol nevű partszakasz és annak 148 ezer lakosú központja 59 ország 113 bűnözői csoportjának ad otthont.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.