Az európai szervezett bűnözés egyik központjába költözhetnek Orbán Ráhelék

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
2021 szeptember 24., péntek 13:57
4

A magyar turizmus egyik legbefolyásosabb figurája, illetve a magyar ingatlanpiac egyik vezető szereplője elhagyja az országot - írta meg a valószerűtlen hírt a Blikk, amely azt is tudni véli, hogy a legnagyobb gyereküket egy marbellai iskolába íratták be. A meg nem erősített információk mellett annyi bizton állítható, hogy a miniszterelnök lánya a LinkedInen a tengerparti várost adta meg lakóhelyeként.

„Orbán Ráhel, a férje, Tiborcz István és három gyermekük, Alíz, Adél és Bertalan a hangulatos dél-spanyol településen élnek, ahol családias apartmanok és andalúz stílusban épített házak sorakoznak” - írja a Blikk, de az andalúz turistaparadicsomnak van egy sötét oldala is.

Ahol a maffiák találkoznak

Köztudott, hogy milliárdos maffiózók szívesen töltik idejüket az olasz, francia és spanyol tengerpartokon. De Marbellán ennél többről van szó. A terrorizmusra és szervezett bűnözésre szakosodott spanyol titkosszolgálat (CITCO) adatai szerint a Costa del Sol nevű partszakasz és annak 148 ezer lakosú központja 59 ország 113 bűnözői csoportjának ad otthont.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt