A DK szerint egy férfi „Orbán sokkal jobb” felkiáltással ütötte meg egy aktivistájukat Budapesten

POLITIKA
2021 szeptember 28., 18:46
comments 6

„Egy fideszes férfi megpofozta az aktivistánkat Erzsébetvárosban” - írta közleményében a Demokratikus Koalíció. A párt feljelentést tesz az eset miatt.

A közlemény szerint a párt aktivistái épp előválasztási szórólapot osztogattak a járókelőknek, amikor az egyik „női aktivistához egy férfi lépett oda az Erzsébet körút és a Dohány utca sarkán, majd többször is arcon ütötte, miközben azt ordította, hogy »Orbán sokkal jobb«”.

„Ide vezetett a tízéves orbáni gyűlöletpolitika, így viselkednek a nemzeti-keresztény Fidesz szimpatizánsai, ha ellenzéki véleménnyel találkoznak” - írja a párt Oláh Lajos parlamenti képviselő által aláírt közleménye.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.