Az MTI ingerküszöbét még nem lépte át az előválasztás

POLITIKA
2021 szeptember 29., 17:29
comments 3

Bár az Országos Előválasztási Bizottság már 10 körzetben hirdetett hivatalos eredményt, a közpénzből működő Magyar Távirati Iroda híreiből egyelőre az sem derül ki, hányan vettek vettek részt az előválasztáson.

Kedd este az MTI-ben csak két hírt találni az előválasztásra: az egyik a kormányközeli Nézőpont Intézet módszertanilag erősen kifogásolható felmérése, miszerint „a baloldal előválasztása és a jobboldal aláírásgyűjtése azonos hatással járt: szeptember hónapban csak a hibahatáron belül változott a két politikai tábor közötti különbség”.

A másik találat Gulyás Gergely kormányinfójára vezet, ahol a miniszter arról beszélt, hogy „az ellenzéki oldalon egy gyűlöletverseny zajlik, »ezt nevezik előválasztásnak«, a kormány ugyanakkor ebben nem lesz partner. Majd showműsornak nevezte, ami „egy koreográfia szerint zajlik, a nyertes pedig a budapesti főpolgármester lesz”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt