M1: mindegy, ki nyer, Gyurcsány nyer

POLITIKA
2021 szeptember 29., 19:30

Bár nincs még hivatalos végeredmény, a magyar közszolgálati csatorna már kihirdette a győztest, aki nem más mint Gyurcsány. Az üzenetet ezúttal is Schmidt Mária asszisztense (a XXI. Század Intézet elemzője), a minden poszton bevethető Deák Dániel mondta mikrofonba, aki éles látóan megállapította, hogy Gyurcsány egyik legfőbb szövetségese felesége, illetve mindegy ki nyer, Gyurcsány nyer, mert mindenki mögött Gyurcsány áll, mindenkit maga alá gyűrt már Gyurcsány, csak azt nem, akit bábként mozgat, vagy akivel leszámolt Gyurcsány. Gyurcsány - tette hozzá az elemző.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.