Tüntetők fogadták Orbánt Prágában

POLITIKA
2021 szeptember 29., 12:53
comments 2

Tüntetők várták Prágában a hivatalos látogatásra érkező Orbán Viktort - írja az Euronews. A tüntetők azt kiabálták az érkező magyar kormányfő felé, hogy

„szégyen".

Andrej Babiš cseh miniszterelnök saját rezidenciáján fogadta Orbán Viktort. Megbeszélésükön téma volt a gazdasági, ipari és védelmi együttműködés, a migráció, valamint a koronavírus-járvány.

link Forrás

Babiš és Orbán azt a választókörzetet is felkeresi, ahol a cseh kormányfő indul az október nyolcadikán és kilencedikén tartott parlamenti választáson. Este Miloš Zeman államfő fogadja a magyar miniszterelnököt.

Cseh sajtóértesülések szerint Orbán Viktor még Babišsal az oldalán abba a katonairepülőgép-gyárba is ellátogat, amely a tervek szerint 51 százalékban magyar tulajdonba kerül. A közvélemény-kutatások szerint Babišnak van félnivalója az októberi választás eredményét illetően.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.