Élőben közvetítjük Dobrev Klára győzelmi beszédét

POLITIKA
2021 szeptember 30., 18:24

Dobrev Klára megnyerte az előválasztás első fordulóját, ugyanis a DK jelöltje kapta a legtöbb szavazatot a miniszterelnök-jelöltek közül. Azonban nem szerezte meg a szavazatok több mint felét, ezért mindenképp lesz majd második forduló, amiben a 2. és a 3. helyezett jelölttel verseng majd, azaz a Párbeszéd, az MSZP és az LMP által támogatott Karácsony Gergely főpolgármesterrel, valamint Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely párton kívüli polgármesterével.

Dobrev a DK központjában tart beszédet, amiben értékeli a választás eredményét, ezt a 444 élőben közvetíti, itt lehet követni:

link Forrás
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.