Élőben közvetítjük Dobrev Klára győzelmi beszédét

POLITIKA
2021 szeptember 30., 18:24

Dobrev Klára megnyerte az előválasztás első fordulóját, ugyanis a DK jelöltje kapta a legtöbb szavazatot a miniszterelnök-jelöltek közül. Azonban nem szerezte meg a szavazatok több mint felét, ezért mindenképp lesz majd második forduló, amiben a 2. és a 3. helyezett jelölttel verseng majd, azaz a Párbeszéd, az MSZP és az LMP által támogatott Karácsony Gergely főpolgármesterrel, valamint Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely párton kívüli polgármesterével.

Dobrev a DK központjában tart beszédet, amiben értékeli a választás eredményét, ezt a 444 élőben közvetíti, itt lehet követni:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt