A kormány zöld ügyekben indít online konzultációt

környezetvédelem
2021 október 02., 15:27
comments 9

Magyarország kormánya online párbeszédet indít zöld ügyekben, mit jelent számukra a környezetvédelem, az újrahasznosítás, az elektromobilitás támogatása vagy Magyarország zöld területeinek további növelése - jelentette be Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott szombaton egy Facebook-videóban. Nyitrai szerint „a baloldallal ellentétben a kormány nemcsak beszél a környezetvédelemről, hanem tesz is érte” (ezzel mondjuk lehet vitatkozni).

photo_camera Zöld ügyekről konzultálna a kormány. Fotó: zold.kormany.hu

A 12 kérdésből álló kérdőívet november végéig lehet kitölteni a zold.kormany.hu weboldalon. A felmérésben egyebek között a hulladékok újrahasznosításáról, a napelemek telepítésének és az elektromos közlekedés állami támogatásáról, a faültetési program folytatásáról, a gyermekek környezettudatos neveléséről, a nagy szennyező cégek klímavédelmi költségeinek megfizetéséről mondhatják el véleményüket a kitöltők.

2019-ben is indított egy ilyen zöld konzultációt a kormány, csak akkor senkinek sem szóltak róla. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt