Fekete-Győr András elképesztőnek tartja, hogy Jakab Péter Dobrev Klárát próbálja győzelemre segíteni

október 2., szombat 14:18
13

Fekete-Győr András nem ért egyet Jakab Péterrel abban, hogy ha az előválasztás második fordulójába jutott két jelölt, Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter szövetséget köt, „csökken a kormányváltás esélye”.

Fekete-Győr András az RTL ellenzéki miniszterelnök-jelölti vitáján. Fotó: botost/444.hu

Jakabnak lehet, hogy nem tetszik ez a szövetség, a Momentum elnöke viszont azt írta Facebook oldalán:

„Aki tisztában van a magyar társadalom realitásaival, az pontosan tudja, hogy Dobrev Klárával van messze a legkevesebb esélyünk legyőzni a Fideszt és egy új Magyarországot felépíteni.”

Fekete-Győr szerint Karácsony azzal, hogy nem a gyűlöletre és a megosztásra építette a politikáját, képes arra, hogy nagyon sok olyan középen álló szavazót megszólítson, aki tart attól, hogy 2022 után is folytatódna a polgárháborús közhangulat, Márki-Zay jelölése pedig sok kiábrándult szavazót biztosítana arról, hogy a Fidesz áljobboldalisága helyett végre a jobboldali értékek valódi képviseletet kapnak a jövő kormánykoalíciójában.

„Biztos vagyok benne, hogy a Jobbik szavazói most elképedve nézik, hogy a DK és a Jobbik fél éve született barátsága abban csúcsosodik ki, hogy Jakab Péter éppen győzelemhez próbálja segíteni Dobrev Klárát” - írta.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt