Hogyan épül fel a Fidesz kampánya? Mik most Orbán és Rogán nagy dilemmái? - AMA Rényi Pál Dániellel

szolgálati közlemény
2021 október 04., 11:26
comments 1
Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezetõ miniszter az Országgyûlés plenáris ülésén 2021. március 16-án
photo_camera Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. március 16-án Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

Rényi Pál Dániel, a 444 politikai újságírója hétfőn hosszú TLDR-cikkben tárta fel a készülődő Fidesz-kampány dilemmáit.

A cikkből kiderül, milyen problémákkal szembesül a kampányt teljhatalommal irányító kommunikációs miniszter, Rogán Antal, hogy mit nem szeretnek benne a „konkurens minisztériumok” vezetői; miben bíznak a kormány vezetői az ősszel felpörgő kampányidőszak előtt, és kik kritizálják a propagandát irányító minisztert koncepciója miatt.

Szerda délután 18:00 és 19:30 között Rényi Dani a 444 zárt Facebook-csoportjában, a 444 Közértben válaszol az előfizetők kérdéseire. Bármilyen kérdéseire. (AMA, azaz ask me anything.)

Ha még nem vagy tagja a Körnek, csatlakozz hozzánk most, válaszd a "444 Közösség" vagy a "444 Belső Kör" csomagot, és kérdezd Rényit a 2022-es Fidesz-kampányról, és a kormányon belüli erőviszonyok alakulásáról.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.