A jól értesült Gulyás Gergely előre megmondta, hogy Karácsony Gergely nyeri majd az ellenzéki előválasztást

POLITIKA
2021 október 8., 10:33
comments 4

Gyurcsány Ferenc jóelőre megírta az ellenzéki előválasztás forgatókönyvét. Próbálták titokban tartani, de persze erre is ALKALMATLANOK voltak, mert a terv kiszivárgott a Fideszhez is. Ők viszont nem tartották titokban, Gulyás Gergely a múlt héten a kormányinfón a kérdésünkre elspoilerezte a Gyurcsány-darabot, és elárulta, hogy Karácsony Gergely nyeri az ellenzéki előválasztási cirkuszt. Fényesen bejött a jóslat.

Jövő héten megkérdezzük a második fordulóról is.

Frissítés: A kormányinfón az előválasztásról szintén érdeklődő ATV rákérdezett Gulyás korábbi jóslatára. A Miniszterelnökségi Sajtóiroda a korábbi narratívát rugalmasan kezelve azt válaszolta, hogy „Gulyás Gergely töredelmesen elnézést kér Karácsony Gergelytől és Gyurcsány Ferenctől. A főpolgármestertől azért, mert olyan szerepben tüntette fel, amelyet Gyurcsány Ferenc nem neki szánt. Gyurcsány Ferenctől pedig azért, mert szellemesebb forgatókönyvíró, mint gondolta”. Szerintük Márki-Zay alkalmasabb „a Gyurcsány bábszínházban”.

Függöny.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt