40 millió forintra szerződött Ákossal a Szerencsejáték Zrt.

gazdaság
2021 október 10., 14:30
comments 1

Az énekes és újabban író Kovács Ákos ismét reklámszerződést kötött az állami tulajdonban lévő Szerencsejáték Zrt.-vel, ezúttal 40 millió forintra, derül ki a lottótársaság honlapján közzétett márciusi szerződésekből, amit az mfor.hu vett észre.

Ákossal nem először szerződött hasonló összegben a cég, már 2019-ben és 2020-ban is támogatták.

Szintén szerződést kapott a Szerencsejáték Zrt.-től még februárban az IMG Solutions Zrt.: 67 millió forintért notebook-ot kell beszerezniük. A Szerencsejáték Zrt. márciusi szerződéseiben az Alpha Machine Kft. neve is szerepel egy 267 millió forint összegű szerződéssel. A cégnek tavaly 530 millió forintos forgalma volt és 178,5 millió forintos nyeresége, a többségi tulajdonosa pedig a VISIONERS Zrt.-n keresztül Balásy Bulcsú. Balásy Bulcsú Balásy Gyula féltestvére, aki a kormány kedvenc ügynökségeinek a tulajdonosa: New Land Media Kft. 2018 óta szinte konkurencia nélkül kapja a megrendeléseket a kormánytól a kormányzati kommunikáció lebonyolítására.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.