40 millió forintra szerződött Ákossal a Szerencsejáték Zrt.

2021 október 10., vasárnap 14:30
1

Az énekes és újabban író Kovács Ákos ismét reklámszerződést kötött az állami tulajdonban lévő Szerencsejáték Zrt.-vel, ezúttal 40 millió forintra, derül ki a lottótársaság honlapján közzétett márciusi szerződésekből, amit az mfor.hu vett észre.

Ákossal nem először szerződött hasonló összegben a cég, már 2019-ben és 2020-ban is támogatták.

Szintén szerződést kapott a Szerencsejáték Zrt.-től még februárban az IMG Solutions Zrt.: 67 millió forintért notebook-ot kell beszerezniük. A Szerencsejáték Zrt. márciusi szerződéseiben az Alpha Machine Kft. neve is szerepel egy 267 millió forint összegű szerződéssel. A cégnek tavaly 530 millió forintos forgalma volt és 178,5 millió forintos nyeresége, a többségi tulajdonosa pedig a VISIONERS Zrt.-n keresztül Balásy Bulcsú. Balásy Bulcsú Balásy Gyula féltestvére, aki a kormány kedvenc ügynökségeinek a tulajdonosa: New Land Media Kft. 2018 óta szinte konkurencia nélkül kapja a megrendeléseket a kormánytól a kormányzati kommunikáció lebonyolítására.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt