Karácsony nem teszi közzé a Gyurcsánytól kapott zsaroló sms-eket

2021 október 13., szerda 18:16
19

Fenntartja azt az állítását, hogy vannak zsaroló sms-k a telefonjában Gyurcsány Ferenctől, mégsem hozza ezeket nyilvánosságra - mondta Karácsony Gergely a Klubrádióban szerda délután. A főpolgármester egy délelőtti háttérbeszélgetésen beszélt a zsarolásról, azt követően, hogy Márki-Zay Péter a 444-nek adott interjúban lebegtette a témát.

„Hosszú a listája azoknak a politikusoknak, akik megpróbáltak már megzsarolni, Gyurcsány Ferenc is rajta van ezen a listán. Ezt sms-ben szokta megtenni, ezeket én archiválom. De vannak más politikusok is a listán. Ez a működés része, turbulens időszakokban fordul elő” - mondta Karácsony.

Karácsony Gergely Fotó: Halász Júlia

Ezt követően Gyurcsány Ferenc felhatalmazást adott Karácsony Gergelynek arról, hogy ezeket hozza nyilvánosságra, aki viszont azt mondta Bolgár György rádióműsorában, hogy ennek nem most van itt az ideje.

„Fenntartva azt, hogy van néhány ilyen sms a telefonomban, inkább azt gondolom, hogy nem most kell erről beszélgetnünk. Az kétségtelen, hogy nekem nem szimpatikus az a helyzet, ami kialakult, ismerem a polgármester társaimat, tudom, hogy milyen politikai nyomás alá helyezik őket a koalíciós partnereik” - nyilatkozta a főpolgármester.

(Via ATV)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt