Karácsony nem teszi közzé a Gyurcsánytól kapott zsaroló sms-eket

POLITIKA
2021 október 13., 18:16
comments 19

Fenntartja azt az állítását, hogy vannak zsaroló sms-k a telefonjában Gyurcsány Ferenctől, mégsem hozza ezeket nyilvánosságra - mondta Karácsony Gergely a Klubrádióban szerda délután. A főpolgármester egy délelőtti háttérbeszélgetésen beszélt a zsarolásról, azt követően, hogy Márki-Zay Péter a 444-nek adott interjúban lebegtette a témát.

„Hosszú a listája azoknak a politikusoknak, akik megpróbáltak már megzsarolni, Gyurcsány Ferenc is rajta van ezen a listán. Ezt sms-ben szokta megtenni, ezeket én archiválom. De vannak más politikusok is a listán. Ez a működés része, turbulens időszakokban fordul elő” - mondta Karácsony.

photo_camera Karácsony Gergely Fotó: Halász Júlia

Ezt követően Gyurcsány Ferenc felhatalmazást adott Karácsony Gergelynek arról, hogy ezeket hozza nyilvánosságra, aki viszont azt mondta Bolgár György rádióműsorában, hogy ennek nem most van itt az ideje.

„Fenntartva azt, hogy van néhány ilyen sms a telefonomban, inkább azt gondolom, hogy nem most kell erről beszélgetnünk. Az kétségtelen, hogy nekem nem szimpatikus az a helyzet, ami kialakult, ismerem a polgármester társaimat, tudom, hogy milyen politikai nyomás alá helyezik őket a koalíciós partnereik” - nyilatkozta a főpolgármester.

(Via ATV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.