Társadalmi felelősségvállalási díjat kapott Mészáros Lőrinc cége

2021 október 14., csütörtök 11:41
8

Arról, hogy díjazták a Mészáros Csoportot, a Mészáros Csoport küldött sajtóközleményt, amiben az áll, hogy Mészáros Lőrinc cége a High-Tech Suli Programjával elnyerte a „Legjobb CSR Programért” díjat és az ezzel járó védjegyhasználatot az idei CSR Hungary Díj pályázatán. A díjat Mészáros Lőrinc nem egyedül, hanem feleségével, a hamarosan könyvet kiadó dr. Várkonyi Andreával együtt vette át Budapesten, a Marriott Hotelben.

Fotó: Mészáros Csoport

A közlemény szerint egyébként az ugyancsak a Mészáros Csoporthoz tartozó Takarékbank Zrt. a „Legjobb környezeti felelősség-vállallásért”, a KALL Ingredients Kft. pedig a „Legjobb innováció a körkörös gazdaságért” kategóriában kapott elismerést.

A CSR Hungary 2006 óta a vállalati felelősség és fenntarthatóság (CSR) vezető fóruma, amelynek célja a többi között a fenntartható és felelős üzleti megoldások elősegítése a hazai vállalkozások körében.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt