Dr. Várkonyi Andrea: Igen, lehet magad jól érezni, szabad magad előre sorolni, lehet változtatni

2021 október 14., csütörtök 9:14
22

„Nagyon vártam már ezt a napot, most végre elárulhatom nektek: hamarosan megjelenik az első könyvem” – mindezt Facebookon jelentette be Mészáros Lőrinc felesége, Várkonyi Andrea, aki a borítón dr.-ként szerepel.

A könyv címe És ezt lehet?, Várkonyi posztjában azt is megmagyarázta, azért, mert sokszor hallja ezt a kérdést pszichológiai rendelésein. Ebből az is kiderült, hogy a felcsúti milliárdos felesége jelenleg is praktizál pszichológusként.

Várkonyi szerint „igen, lehet magad jól érezni, szabad magad előre sorolni, lehet változtatni”, és azt is hozzátette, hogy ha valaki már nem bír magával, már leadhatja előrendelését a könyvre.

A korábban műsorvezetőként dolgozó, de mostanában leginkább üzletasszonykodó dr. Várkonyi Andrea a Szegedi Orvostudományi Egyetemen szerzett diplomát, később belgyógyász rezidensként praktizált Szegeden. Második diplomáját egészségügyi közgazdász-menedzser szakon szerezte, majd pszichológiából is diplomázott.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt