Dr. Várkonyi Andrea: Igen, lehet magad jól érezni, szabad magad előre sorolni, lehet változtatni

könyv
2021 október 14., 09:14
comments 21

„Nagyon vártam már ezt a napot, most végre elárulhatom nektek: hamarosan megjelenik az első könyvem” – mindezt Facebookon jelentette be Mészáros Lőrinc felesége, Várkonyi Andrea, aki a borítón dr.-ként szerepel.

A könyv címe És ezt lehet?, Várkonyi posztjában azt is megmagyarázta, azért, mert sokszor hallja ezt a kérdést pszichológiai rendelésein. Ebből az is kiderült, hogy a felcsúti milliárdos felesége jelenleg is praktizál pszichológusként.

Várkonyi szerint „igen, lehet magad jól érezni, szabad magad előre sorolni, lehet változtatni”, és azt is hozzátette, hogy ha valaki már nem bír magával, már leadhatja előrendelését a könyvre.

A korábban műsorvezetőként dolgozó, de mostanában leginkább üzletasszonykodó dr. Várkonyi Andrea a Szegedi Orvostudományi Egyetemen szerzett diplomát, később belgyógyász rezidensként praktizált Szegeden. Második diplomáját egészségügyi közgazdász-menedzser szakon szerezte, majd pszichológiából is diplomázott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.