Bill Clinton kórházba került

külföld
2021 október 15., 04:24
comments 1

Bill Clinton volt amerikai elnök kórházban van egy „covidhoz nem köthető fertőzés” miatt, írja a BBC. A 75 éves Clinton „javulóban” van, amióta kedden a UC Irvine Medical Centerbe szállították – erősítette meg szóvivője, Angel Ureña.

photo_camera Bill Clinton 2019 szeptemberében Fotó: MARTIN BUREAU/AFP

„A két napja tartó kezelés után a fehérvérsejtszáma csökkenő tendenciát mutat, és jól reagál az antibiotikumokra„ – közölték Clinton orvosai, akik ennél konkrétabbat nem árultak el a volt elnök állapotáról, de a BBC cikkében emlékeztet arra, hogy Clintonnál előfordultak már szívproblémák. Úgy tudni, most még egy darabig kórházban marad „folyamatos megfigyelés céljából”.

A CNN úgy tudja, Bill Clinton egy húgyúti fertőzés miatt került intenzív osztályra, miután a fertőzés átterjedt a véráramába.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.