Ki nyer ma?

Tbg
POLITIKA
2021 október 17., 14:42
comments 19

A fenti projekciónk a jelenleg ismert eredmények által projektált valószínű végeredményt mutatja, és azt, hogy a még meg nem számolt szavazatok alapján, mennyit változhat a végeredmény Dobrev Klára vagy Márki-Zay Péter javára.

A mutató alatti szám a nap végére ebben a pillanatban valószínűnek látszó végeredményt jelöli, vagyis azt, hogy a várható győztes hány százalékpontos előnnyel végezhet majd ellenfele előtt.

A mutató két oldalán található színezett tartomány mutatja a még elképzelhető eredmények jelenleg elképzelhető tartományát. Ezt a tartományt a jelöltek már ismert, első fordulóhoz mért legrosszabb és legjobb eredményei alapján becsüljük a még ismeretlen megyékre és budapesti választókörzetekre.

Ez a tartomány természetesen változik majd a nap során, eleinte inkább nőni fog, de utána egyre szűkül, míg végül a végeredmény marad a kijelzőn.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.