Nem kereste a köztévé az ellenzéki előválasztás győztesét, sőt a róla leforgatott anyagokat sem adták le eddig

2021 október 18., hétfő 11:11
7

“A legnagyobb sajnálatunkra nem érkezett megkeresés a köztévé részéről, pedig Márki-Zay Péter nagyon nyitott lenne a köztévé élő műsoraiban való résztvételre.”

- válaszolta a 444 kérdésére a miniszterelnök-jelölt stábja.

Azt is megtudtuk, hogy a köztévé azt az anyagot sem adta le, amit napokkal ezelőtt leforgattak Márki-Zay Péterről:

“Eddig a múlt heti kampány utolsó napjain találkoztunk az M1 stábjával, amikor egy riporter és egy operatőr végigkísérte Márki-Zay fórumait. Az eredményvárón is ott voltak, interjúkat is készítettek több támogatóval. Eddig nem találkoztunk az általuk készített anyaggal, annak ellenére, hogy ma reggel híradójukban beszámoltak a tegnapi előválasztási eredményekről, vágóképként a Karácsony-MZP sajtótájékoztatón készülteket, illetve MZP Facebook-oldaláról leszedett képsorokat használtak.”

Az nem meglepetés, hogy a propagandacsatornaként használt köztévé nem közszolgálati tévé módjára viselkedik, sőt ebben az esetben az volt a meghökkentő, hogy egyáltalán forgattak egy ellenzékiről. De hogy mit terveznek a felvett anyaggal, azt a Márki-Zay-tábor sem tudja:

“Nem kaptunk tájékoztatást arra nézve, hogy mikor és mire szeretnék használni a felvételeket. Megjelenésük számunkra is meglepetés volt, az MMM sajtóosztályával nem egyeztettek erről.”


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt