Gyurcsány: Leültünk tárgyalni Márki-Zay Péterrel

2021 október 19., kedd 15:18
15

„Valójában azt kellene most írnom, hogy »nincs itt kérem semmi látnivaló«. Mert valójában nem kellene hírértékének lenni annak, hogy leültünk tárgyalni Márki-Zay Péterrel az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjével. De most más helyzet van” – írta ki Gyurcsány Ferenc a Facebookra.

Fotó: Szász Zsófi/444

A DK elnöke szerint „most ez hír sokaknak”, hogy „a jelölt és a DK elnöke leült tárgyalni”.

„De most szólok: sok ilyen találkozó lesz, mert a többi ellenzéki párt vezetőjével közösen tesszük a dolgunkat, találkozunk egymással, elemzünk, tervezünk, döntünk. Mint ahogy tettük ma is”

– írja Gyurcsány, aki szerint „semmi falrengető nem történt”, arról beszéltek, hogy mit kell tenniük, hogy közösen leváltsák a kormányt. „Közösen. Péter a miniszterelnök-jelölt, mi pedig az egyik leendő kormánypárt képviselői. Ennyi történt” – hangsúlyozza Gyurcsány Ferenc.

A DK elnöke egy nappal korábban 6 perces videóban értékelte az előválasztás eredményét, és egyszer sem mondta ki Márki-Zay Péter nevét.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt