Kovács Zoltán sajtótájékoztatót tartott, amire csak a sajtót nem hívták meg

POLITIKA
2021 október 19., 11:20
comments 4

Kovács Zoltán az operatív törzs keddi ülése után sajtótájékoztatót tartott, de erről csak utólag, az Instagramjáról értesültünk. Az instasztorik közé feltöltött pár másodperces videója alapján viszont nemcsak mi, hanem mások se nagyon kaptak meghívást az eseményre, mert az államtitkár nagyrészt üres székeknek beszélt arról, hogy milyen rendezvények lesznek október 23-án.

photo_camera Fotó: Kovács Zoltán/Instagram

A múlt héten egyébként többször is kísérletet tettünk arra, hogy tájékoztatást kapjunk a járványról. Összesen tizenkilenc kérdést tettünk fel, köztük azt is, hogy a járvány erősödésével lesz-e lehetőség a koronavírussal kapcsolatos kérdéseinkre választ kapni, kérdéseinkre azonban azóta sem érkezett válasz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt