Kovács Zoltán sajtótájékoztatót tartott, amire csak a sajtót nem hívták meg

POLITIKA
2021 október 19., 11:20
comments 4

Kovács Zoltán az operatív törzs keddi ülése után sajtótájékoztatót tartott, de erről csak utólag, az Instagramjáról értesültünk. Az instasztorik közé feltöltött pár másodperces videója alapján viszont nemcsak mi, hanem mások se nagyon kaptak meghívást az eseményre, mert az államtitkár nagyrészt üres székeknek beszélt arról, hogy milyen rendezvények lesznek október 23-án.

photo_camera Fotó: Kovács Zoltán/Instagram

A múlt héten egyébként többször is kísérletet tettünk arra, hogy tájékoztatást kapjunk a járványról. Összesen tizenkilenc kérdést tettünk fel, köztük azt is, hogy a járvány erősödésével lesz-e lehetőség a koronavírussal kapcsolatos kérdéseinkre választ kapni, kérdéseinkre azonban azóta sem érkezett válasz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.