Zalatnay Sarolta újabb milliókat kapott Kásler Miklóstól

bulvár
2021 október 19., 11:28
comments 10

Miután Zalatnay Sarolta bő egy hónapja kapott tízmillió forintot Kásler Miklós személyes döntése nyomán, hogy megvalósítsa életmű-koncertkörútját, a miniszter most újabb támogatást hagyott neki jóvá - írja a 24.hu.

Az NKA honlapján október 1-én közzétett pályázati döntésekből derült ki, hogy az énekesnőnek ezúttal 2,5 millió forintot ítéltek meg „életmű-összefoglaló kiadványok kiadására”.

photo_camera Zalatnay Sarolta a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA-ban 2016-ban. Fotó: Zih Zsolt/MTI/MTVA

Szeptemberben, nagyjából egy időben azzal, hogy első körben megítélték neki a támogatást, Zalatnayt a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíció standjánál fotózták le, de a táncdalénekes akkor azt mondta, a kettőnek nincs köze egymáshoz, a pénzt pedig nem a zsebébe adják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.