Márki-Zay Péter nekiállt a kormányprogramnak

2021 október 21., csütörtök 6:58
5

Márki-Zay Péter közös miniszterelnök-jelölt vezetésével készül el az ellenzék kormányprogramja, amelyhez a Közös Alap programot használják fel – áll a Mindenki Magyarországa Mozgalom közleményében, ami az első összellenzéki közlemény is az előválasztás óta. Szignózta a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd is.

Ebben írnak arról is, hogy egy közös listán indul az összefogásban szereplő hat párt és az MMM, ám arról, hogy a helyekről megegyeztek-e már, nincs hír. A közlemény szerint a pártelnöki találkozón áttekintették az előválasztást, és

elfogadták annak eredményét, amellyel hivatalosan is lezárult a folyamat, ezzel párhuzamosan lezárták a vitás kérdéseket is.Két napja Gyurcsány Ferenc még azt mondta: „sok ilyen találkozó lesz, mert a többi ellenzéki párt vezetőjével közösen tesszük a dolgunkat, találkozunk egymással, elemzünk, tervezünk, döntünk.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt