Márki-Zay Péter nekiállt a kormányprogramnak

POLITIKA
2021 október 21., 06:58
comments 5

Márki-Zay Péter közös miniszterelnök-jelölt vezetésével készül el az ellenzék kormányprogramja, amelyhez a Közös Alap programot használják fel – áll a Mindenki Magyarországa Mozgalom közleményében, ami az első összellenzéki közlemény is az előválasztás óta. Szignózta a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd is.

Ebben írnak arról is, hogy egy közös listán indul az összefogásban szereplő hat párt és az MMM, ám arról, hogy a helyekről megegyeztek-e már, nincs hír. A közlemény szerint a pártelnöki találkozón áttekintették az előválasztást, és

elfogadták annak eredményét, amellyel hivatalosan is lezárult a folyamat, ezzel párhuzamosan lezárták a vitás kérdéseket is.Két napja Gyurcsány Ferenc még azt mondta: „sok ilyen találkozó lesz, mert a többi ellenzéki párt vezetőjével közösen tesszük a dolgunkat, találkozunk egymással, elemzünk, tervezünk, döntünk.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.