Bocsánatot kért Lukácsi Katalintól a Pesti TV műsorvezetője

Média
2021 november 02., 18:16
comments 24

Telefonon bocsánatot kért Lukácsi Katalintól Ferkó Dániel, a Pesti TV műsorvezetője, amiért hétfőn azt a kérdést szegezte neki:

„Kedves Katalin! Milyen érzés Gyurcsány Ferenc hátsó feléből kilógni a főnökének és önnek is?”Lukácsi, aki 2017-ig a KDNP tagja volt, ma pedig Márki-Zay Péter mellett politizál, elfogadta a bocsánatkérést.

„Őszintén, ez jobban meglepett, mint a nem mindennapi nyitó kérdése. Olvastam sok kommentet, sokan megdöbbentek, és sokan elismerték higgadtságomat. Sokan viszont úgy kifogásolták a riporter stílusát, hogy ők is minősíthetetlen stílusban jellemezték őt. A műsorban is elmondtam, hogy a kézfogás kultúrája Márki-Zay Péter, de számomra is egyértelmű. 2022 tavaszától nemcsak az ellenzékkel összefogva, hanem a kormánypárti szavazókkal közösen építhetünk egy sikeres országot. Az a feladatunk, hogy a sok évtizedes széthúzás után egyesítsük a nemzetet. Nem egy kényszerbékében, műmosollyal, hanem az ország iránti őszinte elköteleződéstől vezetve” - írta posztjában.

A teljes beszélgetés, benne a nyitókérdéssel:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.