„Kedves Katalin! Milyen érzés Gyurcsány Ferenc hátsó feléből kilógni?” - hangzott el a kérdés a Pesti TV-n

Média
2021 november 01., 16:16
comments 23

A média nincs túl jó állapotban Magyarországon 2021-ben. Ezt mondja az Európa Tanács, az Európai Parlament, nagyjából az összes szakmai világszervezet és még jópár olyan testület, amelynek 15-20 éve még volt szava, ma már az egyik létező buboréknak számítanak csak. Minden baj csúcsán a közmédia áll, erről Plankó Gergő immár kétéves videóját érdemes megnézni. Ami a rendszerszintű problémák alatt vannak – maga a tartalom – már nagyjából szóra sem érdemes. Nehéz kitűnni szakmaiatlansággal egy ilyen, szakmaiatlanságra épülő mezőnyben. Ferkó Dánielnek most mégis sikerült.

link Forrás

„Kedves Katalin! Milyen érzés Gyurcsány Ferenc hátsó feléből kilógni a főnökének és önnek is?” - tette fel a kérdést a Pesti Riporter címet viselő műsorában, az ország számos háztartásának csatornakínálatában elérhető Pesti TV-n.

Aztán a fent beállított tempóban folytatta a beszélgetést. Nem kell hozzá nagy szakmai előélet, hogy dekódolható legyen a politikusokat is megszégyenítő indulat a magát riporternek aposztrofáló propagandista kérdéseiben. Íme a teljes beszélgetés:

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.