Egy 34 éves terhes nő is a koronavírus legújabb áldozatai között van

járvány
2021 november 04., 10:19
comments 3

107 újabb koronavírussal összefüggő halálesetet jelentettek ma reggel. Ehhez a szokásos megjegyezést fűzték: az áldozatok többségében idős, krónikus betegek voltak.

link Forrás

Az áldozatok listáját délelőtt frissítették. Így derült ki, hogy köztük van egy 34 éves nő is, akinek az alapbetegségénél azt tüntették fel, hogy várandós.

A 107 áldozat között egyébként valóban sok az idős, az átlagéletkoruk 72,95 év, a legidősebb százéves, de korántsem csak idősek hunytak el.

link Forrás


Alapbetegségként a leggyakoribb a magas vérnyomás volt, ezt 63 embernél tüntették fel, de van, akinél ehhez adódott még egyéb betegség is.

Hat elhunytnak nem volt ismert alapbetegsége (45, 54, 68, 74, 80, 86 évesek). A tegnapi áldozatok között is volt 7 olyan, akinek nem volt ismert alapbetegsége, egyikük 24 éves volt.

Arról, hogy az áldozatok közül hányan voltak oltatlanok, illetve az oltottak mikor kapták meg az oltást, semmit sem árultak el. Megkérdeztük erről a Koronavírus Sajtóközpontot, ha válaszolnak, jelentkezünk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.