„Egymás után szívta maga alá a tömeg az embereket, nem jött segítség” - beszámolók Travis Scott tragikus kimenetelű koncertjéről

tragédia
2021 november 06., 20:25

„Megpróbáltam felemelni a karjaimat, hogy több helyem legyen, de nem működött. Amikor [Travis] elkezdte az első számot, mondtam a barátomnak, hogy ki kell jutnunk innen, de azt mondta, hogy nem fog menni. Arra emlékszem, hogy fölfele néztem, aztán elájultam”

- mesélte a CNN-nek Madeline Eskins, aki a tömegben rekedt Travis Scott pénteki houstoni koncertjén, amin az előrenyomuló tömeg legalább nyolc embert taposott halálra.

Már a koncert kezdete előtt is káoszos jelenetekről készültek felvételek, így nyomultak be az emberek az Astroworld fesztiválra:

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.