Az adatvédelmi hatóság elnöke nem látja, hogy mikorra végeznek a Pegasus-ügy vizsgálatával

POLITIKA
2021 november 09., 14:06
comments 3

Nem halad a Pegasus-ügy vizsgálatával a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, tudta meg a hvg.hu. Bár először november elejére ígérte az augusztus elején indított eljárás lezárását, a lap megkeresésére most már azt közölte Péterfalvi Attila,

hogy nem látja, mikorra végeznek vele.

Péterfalvi korábban arról beszélt, hogy ha indítanak vizsgálatot, azt biztosan meg tudják majd állapítani, hogy kaptak-e a szakszolgálatok felhatalmazást. Bár ez ugye csak annyit jelent, hogy a bíróság vagy az igazságügyi miniszter megadta az engedélyt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt