Travis Scott kifizeti a fesztiválján elhunytak temetési költségeit

külföld
2021 november 9., 9:52

Travis Scott kifizeti annak a nyolc embernek a temetési költségeit, akik november 5-én a rapper Astroworld nevű fesztiválján haltak meg, amikor eltaposta őket a tömeg. A rapper mindezt egy a stábján keresztül kiadott közleményben mondta el, ahogy azt is, hogy együttműködik a BetterHelp online tanácsadó szolgáltatással is, hogy ingyenes terápiát nyújtsanak azoknak, akik részt vettek a fesztiválon.

photo_camera Fotó: ALEX BIERENS DE HAAN/Getty Images via AFP

A közlemény szerint Travis Scott „továbbra is tárgyal Houston városával és a hatóságokkal”, hogy „hogy segítse az érintetteket a gyász és a felépülés folyamatában”.

Az elhuny fesztiválozók között van egy kilencedikes diák és egy 16 éves táncos is.

Az egyik sebesült fesztiválozó pedig egymillió dollár kártérítést követel Travis Scott-tól, a kiadójától, illetve a koncertet szervező négy cégtől, köztük a LiveNationtől, miután összetaposták a koncerten. (Insider)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt