A fehérorosz állami tévé feladta a leckét a magyar közmédiának

Média
2021 november 12., 09:49
comments 5

A lengyel-fehérorosz határon kialakult, pontosabban kialakított válság miatt feszült a viszony Varsó és Minszk között.

De annyira feszült, hogy a fehérorosz állami tévében az egyik propagandista a magyar közmédiát is megszégyenítő, észak-koreai stílusú fenyegetőzésbe kezdett.

link Forrás

A férfi arról beszélt, hogy az egészet előre látta, és a lengyelek szervezték ezt a humanitárius katasztrófát. Szerinte csak ne játsszanak a tűzzel a lengyelek, ha valamit is tanultak 1939-ből, mert az orosz hadsereg sokkal erősebb, és miszlikbe fogja őket aprítani.

Szerencsére a magyar közmédiát épp a helyszínről tudósítja Bende Balázs. Elképzeltük, hogyan fog tudósítani a nagy mesemondó a belarusz tapasztalatokból tanulva:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.