Márki-Zay Péter: Effektíve elmebetegek kormányoznak

elmebaj
2021 november 14., 17:09
comments 9
photo_camera Fotó: botost/444.hu

Márki-Zay Péter azt mondta az ATV-nek, hogy:

„Úgy gondolom, effektív elmebeteg az, aki két héttel előre meg akarja mondani, hogy pontosan melyik napon fog tetőzni az első hullám. Vagy, aki egy 2000 fős faluba egy 4000 fős stadiont épít, amit előtte a Kárpátok másik géniusza, Ceaușescu csinált csak.”

A közös ellenzéki miniszterelnök arra reagált, hogy korábban Kövér László házelnök futó nélküli bolondnak nevezte őt. A hódmezővásárhelyi polgármester azt mondta:

„Tehát effektíve elmebetegek kormányoznak, amikor elmebetegekről beszél Kövér László, akkor én csak a Fideszre tudok gondolni.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.