November 17-től kötelező a maszk az OTP fiókjaiban

járvány
2021 november 16., 15:10

November 17-től az ügyfeleknek kötelező lesz maszkot hordani az OTP Bank fiókjaiban - áll a bank közleményében. A maszknak a szájat és az orrot is el kell takarnia, a hat évesnél fiatalabb gyerekeknek pedig nem kötelező viselniük. Az OTP szerint elővigyázatosságból vezetik be az intézkedést.

„A járvány erősödése miatt jelenleg folyamatosan szigorodnak az intézkedések, rendszeres a munkavállalók tesztelése, szigorodik a maszkhasználat és plexiüvegekkel, kézfertőtlenítővel, gyakoribb takarítással védekeznek a fiókokban és a központi irodaépületekben. Emellett a bank folyamatosan ösztönzi ügyfeleit, hogy lehetőség szerint a biztonságosabb és gyorsabb online ügyintézést válasszák” - írják.

Magyarország a koronavírus-járvány negyedik hullámában jár, a kedd reggeli adatok szerint az utóbbi 24 órában 165 koronavírus-fertőzött halt meg. Kórházban jelenleg 5811 fertőzöttet ápolnak. A járvány legújabb trendjeiről itt lehet tájékozódni.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.