Csináld magad szervizt indít az Apple

2021 november 17., szerda 17:14
1

Csináld magad szerviz szolgáltatást indít az Apple azoknak, akik inkább maguk javítanák meg meghibásodott készülékeiket.

A szolgáltatáshoz tartozik egy kézikönyv, amiben leírják, hogyan javítható otthon biztonságosan a készülék, majd meg lehet rendelni az ehhez szükséges eredeti Apple-eszközöket, alkatrészeket. A szolgáltatás közel 200 alkatrészt kínál majd azoknak, akik maguk végeznék otthon a javításokat.

A szolgáltatás először az Iphone 12 és 13 készülékek számára lesz elérhető, de utána várhatóan a Mac gépeknél is megjelenik az Egyesült Államokban. A program kezdeti szakaszában a leggyakrabban szervizelt modulokra fognak fókuszálni, például az iPhone kijelzőjére, akkumulátorára és kamerájára.

Az Apple azonban hozzáteszi, hogy ez a szolgáltatás inkább azoknak szól, akik rendelkeznek valamilyen technikai tudással, nem a teljesen laikusoknak, nekik továbbra is a hagyományos Apple-szervizeket javasolják. (Apple)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt