Csináld magad szervizt indít az Apple

TECH
2021 november 17., 17:14
comments 1

Csináld magad szerviz szolgáltatást indít az Apple azoknak, akik inkább maguk javítanák meg meghibásodott készülékeiket.

A szolgáltatáshoz tartozik egy kézikönyv, amiben leírják, hogyan javítható otthon biztonságosan a készülék, majd meg lehet rendelni az ehhez szükséges eredeti Apple-eszközöket, alkatrészeket. A szolgáltatás közel 200 alkatrészt kínál majd azoknak, akik maguk végeznék otthon a javításokat.

A szolgáltatás először az Iphone 12 és 13 készülékek számára lesz elérhető, de utána várhatóan a Mac gépeknél is megjelenik az Egyesült Államokban. A program kezdeti szakaszában a leggyakrabban szervizelt modulokra fognak fókuszálni, például az iPhone kijelzőjére, akkumulátorára és kamerájára.

Az Apple azonban hozzáteszi, hogy ez a szolgáltatás inkább azoknak szól, akik rendelkeznek valamilyen technikai tudással, nem a teljesen laikusoknak, nekik továbbra is a hagyományos Apple-szervizeket javasolják. (Apple)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.