Gigantikus reunionnal kezdi 2022-t a Harry Potter-filmek szereplőgárdája

FILM
2021 november 17., 07:34
comments 2

2022-ben lesz húsz éve, hogy bemutatták az első Harry Potter-filmet, ennek örömére az HBO Max valami hasonlóval készül, mint amilyen a Jóbarátok különkiadása volt.

link Forrás

A Harry Potter különkiadását január elsején mutatják be, a beharangozó szerint pedig nemcsak a főszereplőket, vagyis Daniel Radcliffe-et, Rupert Grintet és Emma Watsont lehet majd látni benne, de Helena Bonham Cartert, Ralph Fiennest, Gary Oldmant, Imelda Stauntont, Tom Feltont, Matthew Lewist és még a rendezőt, Christopher Columbust is. A leírás szerint a szereplők „együtt emlékeznek vissza és ünneplik a Harry Potter maradandó örökségét és a világra gyakorolt mérhetetlen hatását”.

A Visszatérés Roxfortba címen futó különkiadás során a szereplők a Warner Bros. stúdiójában ülnek össze, január elsején pedig minden HBO Max-előfizető meg tudja majd nézni. Az HBO Max szolgáltatása elvileg 2022-ben már Magyarországon is elérhető lesz, de hogy pontosan mikortól, az egyelőre nem derült ki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.