Volner jobbikosokat akar átállítani, ha győz az ellenzék

2021 november 19., péntek 11:07
31

„Ki lehet szedni még jobbikosokat a pártból. Tehát ha Gyurcsányék abban bíznak, hogy a Jobbikkal szövetségre lépnek, és ilyen módon szerzik meg az ország irányítását, én meg tudom ígérni mindenkinek, hogy ki fogok szedni egy-két embert a Jobbikból, és át fogom állítani őket a másik oldalra, hogy a baloldalnak ebben az országban soha ne lehessen parlamenti többsége” - fogadkozott Volner János képviselő még szerda este a HírTV-ben.

Ezután a Magyar Nemzetnek azt mondta, beépített emberei vannak a Jobbikban, akik szükség esetén hajlandók kilépni, miután átvették a mandátumukat.

Fotó: Soós Lajos/MTI/MTVA

Volner valaha a Jobbik alelnöke volt, 2018 előtt még a bokorba is követte a kormánymédia lesifotósa. Aztán kilépett a pártból, átment a Mi Hazánkhoz, majd velük is szakított. Közben népszerű vendég lett a kormánybarát stúdiókban.

Tavaly az ő javaslatára módosították a választási törvényt, tavasszal kétharmadhoz segítette a Fideszt, hogy ezermilliárdnyi közvagyon kerülhessen alapítványi kézbe, ősszel megtámadta a Kúrián Karácsony Gergely Fudan-ellenes népszavazását, majd megszavazták a javaslatát, ami szűkíti a választásokkal egy napon tartott népszavazásoknál a jogorvoslati lehetőségeket. Ennek akár már jövőre is lehet szerepe, ha egyszerre tartják a nemváltós népszavazást a rendes választásokkal.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt