100 millióért a Mol és az Orbán-kormány új alapítványa veheti meg az esztergomi Sándor-palotát

ingatlan
2021 november 20., 17:21
comments 1

Gyorsan megtalálta új székhelyét az Orbán-kormány és a Mol által idén közösen alapított Mol-Új Európa Alapítvány. Az esztergomi képviselő-testület ugyanis csütörtök délelőtti ülésén megszavazta, hogy az önkormányzat eladhatja két ingatlanát a vagyonkezelő alapítványnak összesen 105,3 millió forintért. Konkrétan a Jókai Mór utca 1. és 3. szám alatti, eddig önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanokról van szó. A Jókai Mór utca 1. a Sándor-palota, a rendszerváltás után ide költözött volna az Alkotmánybíróság, de végül nem vették át.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.