Kizárólag magyar játékosokból álló csapat–Légiósokkal teletűzdelt Felcsút 4-1

magyar foci
2021 november 20., 13:43
comments 1

Van abban valami sorssszerű, hogy a rengeteg légióst foglalkoztató, pénzben fürdő Felcsútnak van egy igazi mumusa az NBI-ben: a kizárólag magyar játékosokból álló Paks.

Augusztusban például a Paks Felcsúton mért megalázó, 6-1-es verést a Puskás Akadémiára. Most nem úgy tűnt, hogy a Paks elkapja a Felcsútot, öt meccse nem tudtak nyerni, a Felcsút viszont 5 meccset nyert zsinórban, csak gólkülönbséggel szorultak az NBI-t vezető Fradi mögé.

Ehhez képest a Paks nagyon simán, 4-1-re nyert. A Felcsút kezdőcsapatában 5 légiós volt.

OTP Bank Liga, 13. forduló:
Paksi FC-Puskás Akadémia FC 4-1 (3-0)

Paks, 1019 néző, v.: Karakó

gólszerzők: Ádám (8.), Böde (26.), Bognár (45+1.), Sajbán (90.) illetve Corbu (86.)

sárga lap: Medgyes (53.), Szélpál (58.), Windecker (67.)

Paksi FC: Rácz - Szabó J., Szélpál, Kinyik - Medgyes, Balogh (Papp K., a szünetben), Bognár, Windecker, Sajbán - Ádám (Lenzsér, 77.), Böde (Nagy R., 88.)

Puskás Akadémia FC: Markek - Szolnoki, Stronati, Spandler, Nagy Zs. - Plsek, van Nieff - Komáromi (Corbu, 59.), Baluta (Csirmaz, a szünetben), Gera D. - Kozák

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.