Egy napon belül másodszor is történelmi mélypontra jutott a forint árfolyama

gazdaság
2021 november 22., 17:53
comments 2

Hétfő délelőtt folytatódott a forint múlt héten elkezdődött gyengülése, és új negatív rekord született: az euró árfolyama átmenetileg a 370 forintos határt is átlépte, és a 370,24 lett a legmagasabb valaha rögzített árfolyam.

Ezután némileg erősödött, de napközben szinte végig 369 felett volt, majd délután öt óra előtt nem sokkal újra áttörte a korábban még sosem látott szintet és 370,2-ig gyengült a forint - írja a HVG. A dollár idei mélypontján, 329,17-en állt ekkor, míg a svájci frank ugyancsak történelmi mélyponton, 353,3 forinton állt.

photo_camera Fotó: ATTILA KISBENEDEK/AFP


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.