Felmentése után Kyle Rittenhouse csak egy „normális kölyök” szeretne lenni, aki a kutyájával játszik

külföld
2021 november 22., 16:28
comments 9

Wendy Rittenhouse, a múlt hét pénteken felmentett Kyle Rittenhouse anyja fia további terveiről beszélt a Fox Newsnak. Elmondása szerint Kyle iskolába szeretne járni - a tárgyalás kezdete előtt az Arizona állami egyetemre iratkozott be -, a kutyájával, Milóval akar játszani, és csak egy „normális kölyök” szeretne lenni.

photo_camera Kyle Rittenhouse Fotó: POOL/Getty Images via AFP

Bár a fiút, aki két embert lelőtt és egyet megsebesített, minden vádpont alól felmentették, az anyja aggódik, hogy nem lesz már ugyanolyan az élete, mint korábban, mert mindig lesznek olyanok, akik ártani akarnak neki.

Az anya az ítéletről is beszélt, azt mondta, „ez nem nyerésről vagy vesztésről szól”. Wendy Rittenhouse szerint fia érez megbánást a történtek miatt, és egy hasonló helyzetben soha többé nem menne oda a helyszínre.

A nagy port kavart és jogilag meglehetősen bonyolult ügyről Miklósi Gábor írt Egész Amerika egy kisvárosi tárgyalóteremre figyel című cikkében. (Insider)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt