Még Hadházy Ákos is megvette Várkonyi Andrea könyvét

könyv
2021 november 25., 12:15
comments 26

„Bevallom, egyszerűen nem hittem el, hogy Mészárosné V. Andrea ilyet le mer írni, ezért ma bementem az első könyvesboltba, és megvettem a könyvét. Sajnos ezzel 5000 forinttal hozzájárultam az álmaihoz:( De így már bizton állíthatom: ez a hölgy mélyen lenézi azokat az értelmiségi honfitársait, akik az eszüket (vagy testük egyéb részeit) nem arra használják, hogy hülyére keressék magukat. Nem tudom ezt jobban megfogalmazni, mint annak a posztnak az írója, ahol ezekről a vérlázító mondatokról olvastam”

– írta Facebookon Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, aki aztán idézte Dr. Nagy Csilla jogász vonatkozó Facebook-bejegyzését.

Nagy Csilla, ahogy Schilling Árpád is, amiatt fakadt ki, mert Mészáros Lőrinc felesége, vagyis Várkonyi Andrea a héten megjelent könyvében leírta, egyszer azzal példálózott a lányának, hogy azért kell tanulnia, hogy ne kelljen hivatalban dolgoznia, ahol mindenki „szörnyen unott arccal ül”, és „egész életükben nem csinálnak mást, mint iratokat tologatnak ugyanazzal a három emberrel összezárva egy ronda hivatalban”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.