Schilling Árpád Várkonyi Andreának: „Te meg a férjed, több kárt okoztok ennek az országnak, mint bárki más!”

bulvár
2021 november 22., 20:01
comments 25

Schilling Árpád rendező Facebook-oldalán fakadt ki dr. Várkonyi Andrea életmódtanácsai miatt. (Mészáros Juli elolvasta a celeb könyvét, hogy önöknek ne kelljen.)

Schilling Árpád
photo_camera Schilling Árpád Fotó: Nagy Zágon/schillingarpad.com

Schilling szerint Várkonyi Andrea tökéletesen vakon van azzal kapcsolatban, hogy az emberek miért ülnek fásultan a hivatalokban - Várkonyi ugyanis azzal példálózott állítólag egyszer a lányának, hogy azért kell tanulnia, hogy ne váljon ilyenné.

„Azok az emberek abban a közintézményben dolgoznak, és szenvednek, mert a király nem méltatja őket figyelemre, nem úgy mint téged, meg azt az egybites agyú csávódat, aki - veled együtt - azt akarja elhitetni a világgal, hogy a tehetsége juttatta oda, ahova, nem pedig az EU-s támogatások magánosításában játszott szerepe. Andrea, nem vagy egyedül, vagytok még jó páran, akik a szart dagasztjátok milliárdokért, de legalább legyen már benned annyi jóérzés, hogy a saját végtelen szerencsédet nem a dolgozó emberekhez méregeted” - írta Schilling.

A rendező Várkonyinak azt a megállapítását is kifogásolta, hogy: „A társadalom nem termel ki tökös férfiakat”, mert az egyedülálló anyák „tutyimutyi alakot” nevelnek a fiaikból.” Schilling szerint Mészáros nejében nincs együttérzés azok iránt a nők iránt, akiket elhagyott a férjük, és akik egyedül nevelnek gyereket és dolgoznak.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.