Gattyán György komolyan gondolja, csak azt nem tudni, hogy mit

Lezárt tartalom a Kör tagjainak POLITIKA
2021 november 27., 10:18
comments 30

„Én ebbe most bele szeretnék állni. Ha valaki mögénk áll vagy együtt csinálja ezt velünk, azt pozitívan vesszük, ha pedig nem, akkor megpróbáltam.”- ezt mondta Gattyán György abban a közel másfél órás interjúban, amit Friderikusz Sándor készített a szexkamera-bizniszből meggazdagodott milliárdossal.

Az adás címe az volt, hogy „Komolyan gondolja”, és úgy volt beharangozva, mintha Gattyán valami nagy politikai bejelentést tenne a műsorban. Hogy Gattyán mit gondol komolyan, mi az, amibe bele szeretne állni, az viszont sajnos nem derült ki igazán, ahogy a Jakupcsek Gabriellával készített PR interjúból és Gattyán azóta elindított fizetett hirdetéseiből sem. Politikai mozgalmat vagy pártot alapít? Be akar szállni a politikába, vagy csak tenni akar az ország digitalizálásáért? Országgyűlési képviselőket vagy céges ügynököket keres az ország 106 választókerületében? Igen. Nem. Talán. De azt nagyon!

Ez a cikk nem fog tudni sokkal több kérdésre választ adni, mint amit eddig tudunk, de igyekeztem összeszedni, hogy eddig mit lehet tudni Gattyán György új nagy projektjéről, és hogy annak fényében, hogy az eddigi projektjei hogy alakultak, mire lehet talán számítani tőle.

Vásárolj előfizetést most féláron!

Akár 1000 forint alatt csatlakozhatsz, és olvashatod valamennyi cikkünket.

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt