Gattyán György komolyan gondolja, csak azt nem tudni, hogy mit

POLITIKA
2021 november 27., 10:18
comments 30

„Én ebbe most bele szeretnék állni. Ha valaki mögénk áll vagy együtt csinálja ezt velünk, azt pozitívan vesszük, ha pedig nem, akkor megpróbáltam.”- ezt mondta Gattyán György abban a közel másfél órás interjúban, amit Friderikusz Sándor készített a szexkamera-bizniszből meggazdagodott milliárdossal.

Az adás címe az volt, hogy „Komolyan gondolja”, és úgy volt beharangozva, mintha Gattyán valami nagy politikai bejelentést tenne a műsorban. Hogy Gattyán mit gondol komolyan, mi az, amibe bele szeretne állni, az viszont sajnos nem derült ki igazán, ahogy a Jakupcsek Gabriellával készített PR interjúból és Gattyán azóta elindított fizetett hirdetéseiből sem. Politikai mozgalmat vagy pártot alapít? Be akar szállni a politikába, vagy csak tenni akar az ország digitalizálásáért? Országgyűlési képviselőket vagy céges ügynököket keres az ország 106 választókerületében? Igen. Nem. Talán. De azt nagyon!

Ez a cikk nem fog tudni sokkal több kérdésre választ adni, mint amit eddig tudunk, de igyekeztem összeszedni, hogy eddig mit lehet tudni Gattyán György új nagy projektjéről, és hogy annak fényében, hogy az eddigi projektjei hogy alakultak, mire lehet talán számítani tőle.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.