Zimbabwe leghíresebb krikettkommentátora vak, és most úgy tűnik, a hallását is elveszítheti

sport
2021 november 28., 15:18

Dean du Plessis bár vak, ő Zimbabwe leghíresebb krikettkommentátora, hangból meg tudja állapítani, hogy épp ki milyet ütött. A férfi azonban, ahogy a BBC a Twitteren beszámolt róla, most a hallását is elveszítheti.

Dean du Plessis a BBC-nek részletezte, hogyan tudja megkülönböztetni egymástól a különböző típusú ütéseket hang alapján, és ugyanebben az interjúban mondta el azt is, hogy romlik a hallása, amin most hallássegítő készülékkel próbálnak javítani. Úgy fogalmazott, a hallása elvesztésének lehetősége annyira megijeszti, hogy azt elmagyarázni sem tudja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt