Stummer János: Varga Judit hazudott az EP-delegációnak

POLITIKA
2021 november 30., 15:32
comments 5
Stummer János, a Jobbik képviselője interpellál az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. február 22-én.
photo_camera Stummer János, a Jobbik képviselője interpellál az Országgyűlés plenáris ülésén február 22-én. Fotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA

A Parlament nemzetbiztonsági bizottságának jobbikos elnöke, Stummer János azt írja:

„A tegnap nyilvánosságra került LIBE-jelentés alapján Varga Judit hazudott a szeptemberben hazánkba látogató EP-delegációnak, amikor azt állította, hogy »Magyarországon ellenzéki vezetéssel parlamenti vizsgálat folyik a Pegazus-ügyben«.”

Stummer azt írja, ez nem igaz, „Varga Judit félrevezette a delegációt, hiszen épp a Fidesz képviselői szabotálták már el két alkalommal is a vizsgálóbizottság felállítását”, ezért a jobbikos képviselő levélben fordult az EP elnökéhez, hogy a valós helyzetről tájékoztassa.

A Magyar Jeti videója a Pegasus-ügyről:

link Forrás

Varga Judit hétfőn arról posztolt, hogy a LIBE-bizottság őszi magyarországi látogatásáról készült jelentés „ismét negatív színben próbálja feltüntetni hazánkat”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.