Alec Baldwin azt mondja, nem húzta meg a ravaszt

külföld
2021 december 01., 20:34
comments 11

„Nem, nem, nem, nem. Sosem fognék fegyvert senkire úgy, hogy meg is húzom a ravaszt” - mondta Alec Baldwin az ABC-nek adott interjújában a Rust című western forgatásán bekövetkezett balesetről, amelyben Baldwin fegyvere halálosan megsebesítette Halyna Hutchins operatőrt és kórházba juttatta a Joel Souza rendezőt. Baldwin a tragédia óta nem adott interjút, és a 80 perces beszélgetést ezzel a kijelentéssel reklámozzák.

Baldwin az interjúban azt mondja, a fegyver magától sült el, ő nem húzta meg a ravaszt.

Az interjút készítő George Stephanopoulos szerint a beszélgetés élete legérzelmesebb interjúja volt, de Baldwin őszinte volt, és minden kérdésére válaszolt. (Guradian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.