Kövér Lászlót rettenetesen felzaklatta a meleg norvég mikulás

2021 december 2., csütörtök 20:09
24
Kövér László interjút ad az M1 Híradójának 2021. december 2-án Fotó: hirado.hu screenshot

Kövér Lászlónak, ahogy arról napközben beszámoltunk, csütörtökön volt alkalma találkozni egy klinikai szakpszichológussal, miután Bagdy Emőke kapta idén a Duna Televízió által alapított Duna-díjat, amit az Országgyűlés elnöke és Dobos Menyhért, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója közösen adtak át.

Természetesen az eseményen képviseltette magát a közmédia híradója is, és ha már ott voltak, készítettek is egy mini-interjút Kövérrel, ami viszont csak az esti órákban került fel a közmédia honlapjára.

Kövér az interjúban arról beszélt, hogy leginkább nagyapaként aggódik a gyerekekért; felelősnek érzi magát aktív politikusként, hogy a normalitás érvényesüljön a politikában - úgy is mint vallásszabadság és a család szentsége.

Kövér, bár szerencsére hozzánk még nem gyűrűzött be a téboly, nagyon aggódik a Nyugat hanyatlása miatt, mert hogy milyen népesség ver tanyát Európa katedrálisai körül, és rombolja az egyetemes európai kultúrát, az nekünk sem mindegy.

Valamiért az M1 fontosnak gondolta megkérdezni véleményét a norvég posta hirdetéséről, amiben homoszexuálisként ábrázolják a mikulást:

„Rég találkoztunk ennyire ocsmány és gusztustalan provokációval, ami a hitünket és meggyőződésünket érte. Súlyosbító tényező, hogy egy állami intézményről van szó, nem pedig Soros Gyuri bácsi NGO-iról, ráadásul ezekkel az eszközökkel a gyerekeinkre törnek, ami még aljasabbá teszi ezeket a törekvéseket.”

Valamiért az M1 stábja annyira tartott Kövértől, hogy még a saját kérdéseiket sem merték bejátszani, helyette inkább feliratozták őket. Így viszont lehetőségünk nyílt látványosan kigyűjteni őket. Íme az állami média kérdései egy jelentős hatalommal és főleg befolyással rendelkező állami tisztségviselő felé:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt