A Netflix filmet készít az internet kedvenc véletlen barátságának történetéből

boldogság
2021 december 03., 16:53
comments 2

Film készül Wanda Dench és Jamal Hinton találkozásának történetéből, amin 2016-ban az egész internet kollektíven könnyekig hatódott.

Wanda az unokájának szeretett volna sms-t küldeni, hogy meghívja a hálaadásnapi vacsorára, de rossz számra küldte az üzenetet, és a teljesen ismeretlen Jamalt hívta meg. A félreértést tisztázták, de a fiú viccből megkérdezte, hogy attól még elmehet-e a vacsorára, Wanda pedig azt mondta, hogy persze.

A Netflix most bejelentette, hogy „The Thanksgiving Text” címen filmet forgat a sztoriból.

Dench és Hinton öt évvel ezelőtti véletlen megismerekedésük óta hagyománnyá tették a közös hálaadást, a találkozásaikról rendszeresen értesítik a követőiket is, sőt, azóta már Jamal barátnője és családja is velük ünnepel.

photo_camera Az első közös szelfi 2016-ból.

A nagymama és a fiú nagyon örülnek a filmnek.

„Reméljük, hogy több embert inspirál majd arra, hogy teremtsen kapcsolatokat olyan emberekkel is, akikkel általában nem ismerkedne össze” - írták közös közleményükben. (Variety)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.