Németh Szilárd szerint ma is ugyanolyan erőszakos kihívásokkal kell szembenéznie az országnak, mint 1944-ben

2021 december 8., szerda 15:10
28

Aznap, amikor hivatalba lépett az új német kormány, Magyarország honvédelmi államtitkára, Németh Szilárd arról beszélt Kőszegen, hogy Magyarországnak ugyanolyan kihívásokkal kell szembenéznie, mint 1944-ben.

Németh Szilárd a Kiss János altábornagy halálának 77. évfordulója alkalmából rendezett kegyeleti megemlékezésen megállapította, hogy

ma ugyanolyan, Magyarország keresztény kultúráját, nemzeti örökségét, a magyarok jövőjét fenyegető erőszakos kihívásokkal kell szembenézni, mint 1944-ben”.

Az MTI beszámolójából kiderült az is, hogy Németh Szilárd azért vizionál új vészkorszakot a nyilasok által kivégzett antifasiszta főtiszt megemlékezésén, mert szerinte „az új német koalíciós program aláírói nemcsak saját országukat, hanem egész Európát meg akarják változtatni, meg akarják alapítani az »új birodalmat«, az európai egyesült államokat, elvéve ezzel a nemzetállamok, így Magyarország szuverenitását is”.

Felsorolta azt is, mitől kell félni: meg akarják szüntetni nemzeti önazonosságunkat, magyarságunkat, keresztény hitünket, és fényes bevándorlójövőt szánnak nekünk. Szétzilálnák családjainkat is, elvennék tőlünk a saját gyermekeink nevelésének jogát, beengednék óvodáinkba és iskoláinkba az LMBTQ-szervezeteket.

Tudjuk, hogy milyen veszéllyel, testi, lelki és szellemi nyomorral, valamint gazdasági és kulturális hátránnyal jár nemzeti önállóságunk elvesztése” - mondta ki Németh Szilárd.

Majd arról beszélt, hogy elődeinkhez hasonlóan így nekünk is meg kell védenünk nemzeti szuverenitásunkat, önrendelkezésünket, szabadságunkat, és ebben mindannyiunknak feladata és felelőssége van. Mindehhez hozzátette, hogy a magyar nemzeti értékek megőrzéséhez összefogásra van szükség.

Végül Kiss Jánosról azt mondta, hogy a magyar ellenállási mozgalom katonai vezetőjeként embert próbáló történelmi időkben állt helyt, és hazája iránti töretlen hűségét több alkalommal bizonyította pályafutása során.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt